Afscheid Nemen en Opnieuw Starten

“Afscheid Nemen en Opnieuw Starten”

Hoi, 

Ik hoop dat het goed met je gaat. 

Ik weet het, ik heb lang, lang niks meer van me laten horen, en dat vind ik jammer.

Dat ik lang niks van me heb laten horen dat heeft zo zijn redenen, en dat waren vooral privé-redenen. Daar bovenop kwam ook nog eens de CoronaCrisis vanaf februari/maart 2020.

De CoronaCrisis had heel veel gevolgen voor mijn omzet, ook omdat ik naast het verkopen van harsproducten, harsbehandelingen doe. Hetzelfde gold ook voor jou, verwacht ik.

Na lange lange weken van verplicht niet mogen werken, is het bekend geworden dat vanaf begin maart 2021 alle contactberoepen, waaronder wij, weer mogen werken.

It’s time to take down some overgrown jungles and bushes back to civilized shapes and bare skin again!! 🙂 

Lieve Klanten

Even alle gekkigheid aan de kant, de afgelopen maanden waren zwaar, en dat is een understatement. Niet alleen vanwege het niet mogen werken, en dus ook niet meer het contact hebben met al mijn lieve klanten die zo meegeleefd hebben, en me van tijd tot tijd een hart onder het riem staken en even kwamen polsen hoe het met me ging. Maar ook vanwege veel opstapelende privésituaties.

Ik Ben Verhuisd – Nieuw Adres

Op persoonlijke vlak is een hoop gebeurd, en ook op het zakelijke gebied. Het belangrijkste is dat ik ben verhuisd. Met woning en bedrijf. Vanaf 3 maart is het adres van de groothandel en webshop:

Industrieweg 132
3044 AT Rotterdam

Dit is letterlijk nog geen 10 minuten rijden van mijn oude adres vandaan, meer industrieel maar ook heel goed bereikbaar met openbaar vervoer (Bus 42 stopt aan de overkant van de straat) en direct langs de snelweg met een McDonalds zowat om de hoek.

Belangrijk voordeel: GRATIS PARKEREN!

Groothandel Bezoeken

Wat ook is veranderd is dat vrije inloop niet meer mogelijk is. Ophalen van de producten is enkel op afspraak, maandag t/m zaterdag. Wil zo vriendelijk zijn om eerst een afspraak te maken via app of email? 

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan hoor ik het graag.

Groetjes,
 
Angela

PS
Een Like is Leuk voor een Facebook-Like: Klik Hier

WhatsApp: 0613640353
Tel: 0613640353
Mail: info@harswebshop.nl

Vergelijkbare berichten